18.01.2007 г., 18:14 ч.

есен 

  Поезия
565 0 2
Студено е. И птиците умряха.
А клоните навяват тъжна песен.
Светът като че задочно поувяхна,
моя есен,моя есен.

Отвори вратата,налей ми вино
с дъх на колендро, жарава.
Какво ли в този свят остава,
когато есента отмине?

© Зорница Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??