Nov 23, 2007, 8:54 AM

Eсен 

  Poetry
630 0 4

      ЕСЕН

 

  Живея в свят на сенки

в безмислените дни

и аз сега съм сянка в техните очи!

Сега в спомените си далечни,

се скитам, ей така...

И пак така неволно, напомняш ми за есеннта!

И погледът ти стъклен, косите ти развени,

докосваш ме и тръпна в ръцети ти студени...

Сега умирам бавно, потънала в тъгата,

за миналите дни далич от самотата!

В илюзия живеех и вярвала съм сляпо

в есенната приказка, в която се увлякох...

И капят си листата...

И времето минава...

И спомените ми отиват си с листата...

Но аз сега съм друга,

и друга е мечтата,

и друг сезон е вече далеч от Самотата...

 

© Димитрина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??