Nov 23, 2008, 9:13 PM

Есен 

  Poetry » Landscape
761 0 1
Отиде си лятото горещо
с уханните цветя и
песента на птичките изчезна
нейде в непонятната земя.

Студено, мрак и тишина
запълват картината на есента.
Оголените клони сякаш са протегнали
ръце към мрачното небе.

Мигом заблестява искрица светлина,
а след нея силен звук се откроява.
Наоколо измъчени лица,
подтискат твоята душа.

Ситни капчици дъжд потропват
по сухите листа.
И изведнъж разбираш, 
че дошла е есента.

© Даниела Попова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??