Oct 8, 2008, 6:15 AM

Есенна песен 

  Poetry » Landscape
1115 0 1

Вън вали...

Листата падат

лист подир лист.

Земята постлана -

с килим от жълти листа,

играещи си без вина.

Есента пее ли, пее,

пее своята песен.

Няма никой навън,

тъй пусто и мрачно

като в зимен сън.

Есента си отива,

ще настъпи зима...

Зимата със снега,

с песента си зла...

 

 

© Меглена Стефанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • И аз недолюбвам зимата заради мръсните ни улици, но и в нея има очарование! Поздрави за ведро настроение!
Random works
: ??:??