Sep 20, 2007, 12:47 AM

Есенна песен 

  Poetry
1687 0 6

Есенна целувка,

освежaваща

с мразовития дъх

на дъжд студен.

 

Есенна въздишка,

вледеняваща

празните мечти

за летен ден.

 

Есенна тъга

обезцветена.

Тъмни небеса,

ята и птици

Разпилени.

 

Есенни листа

в калта сломени.

Есен и сърца

обезсърчени...

© Тома Кашмирски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??