Oct 25, 2013, 11:12 AM  

Есенни настроения 

  Poetry » Landscape
384 0 2

Ето - ставам просънен сега,
тук ме чака компютърът снощен,
а в стиха, недописан, нега
се промъква от утрото още

по пътеката с голия връх,
днес застлана от паднала шума,
да доловя, останал без дъх,
на природата тежката дума.

На глухарите страстния зов
да напомнят отминала младост
и поточето с ромола нов
да напълни стиха с тиха радост.

© Иван Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??