Sep 20, 2008, 8:22 AM

Eсенни усмивки 

  Poetry » East forms
801 0 10
Есенни усмивки

***
Следа от чайка,
раче самотно крачи,
есенна усмивка!
***
***
Кестенче в шепичка,
моминска сълзичка,
есенен листопад.
***

***
Тиха въздишка,
пърхащи мигли,
есенни сънища.
***

© Татяна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??