Dec 20, 2017, 12:39 AM

Есента 

  Poetry » Other
1163 0 0

Падат листата, трупат се...
да повеят любовта.
Край огнището топло,
студен ветрец, косите ми развя.

Есента си отива с птиците,
далеч от тяхната земя...
От младостта отпиват,
за да са свободни с песента.

Повейте с ветровете,
отлитайте с любовта.
Прегърнете хората,
които са във вашите сърца.

© Димитрина Владимирова All rights reserved.

The work is a contestant:

Раждане на Добротата »

23 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??