May 4, 2013, 4:12 PM

Етапите в любовта 

  Poetry » Love
527 0 0

Любов ли е това или поредната лъжа,
отново ли аз ще тъжа?
След истината следва измамата
и оттук започва драмата.

 

Препятствия, игли, бодли,
разтворени рани и подли думи.
А в раните сякаш сол ти хвърли,
но обичта не може да се изхвърли.

 

И ето ме, седя сама, лекувам поредната рана.
Раните от любовта, които получих в замяна на обичта.
Толкова ли много желаех,
толкова ли е скъпа любовта?

 

И ето, че и това превъзмогнах сама.
И пак си връщам увереността, че
напред отново ще крача ръка за ръка с любовта!

© Цветина Данчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??