Jun 11, 2008, 7:34 PM

Етичен кодекс 

  Poetry » Phylosophy
780 0 30
Отмине ли нещо,
назад се не връщай,
животът напред
продължава.
Урока научил,
мъдрост отключил,
нещото минало
става.

Глава не навеждай.
Очите не свеждай.
Осанката гордо
изправяй.
С мисъл разумна,
с вяра бездумна,
път все нагоре
проправяй.

Злото не връщай.
Тъга не излъчвай.
Рай си създай
във душата.
Сърцето отваряй.
Обич раздавай.
Да бъде навред
красотата.

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??