11.06.2008 г., 19:34 ч.

Етичен кодекс 

  Поезия » Философска
794 0 30
Отмине ли нещо,
назад се не връщай,
животът напред
продължава.
Урока научил,
мъдрост отключил,
нещото минало
става.

Глава не навеждай.
Очите не свеждай.
Осанката гордо
изправяй.
С мисъл разумна,
с вяра бездумна,
път все нагоре
проправяй.

Злото не връщай.
Тъга не излъчвай.
Рай си създай
във душата.
Сърцето отваряй.
Обич раздавай.
Да бъде навред
красотата.

© Таня Мезева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??