Sep 4, 2006, 11:45 AM

ето ме 

  Poetry
742 0 1

Ето ме тъжна, ето ме нежна,

Ето ме, господи мой,

Аз вече зная и мога да си позволя,

Да ме обичаш точно такава-

Глупава, жестока,

Разхвърляща чувства.

 

Ето ме тъжна и нежна,

Ето ме слаба,

Ето ме силна, самотна,

Отчаяна и вярваща,

Ето ме – просто малко човече

С много любов към твоите твари.

 

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??