May 20, 2016, 8:04 AM

Евтини хора 

  Poetry
657 1 1

Писна ми от евтини хора,
със липса на съвест и срам.
Двулични, коварни и без страх от Бога.
Признателност нямащи грам.

 

Ненаситни на гадости и самодоволни,
лукави, вонящи на злоба.
И нелечимо с омраза са болни,
храчещи жлъч и отрова.

 

Грозни сте. Дребни. Въшливи.
Пропити с "морала" на скот.
Пирувате, че сте разбили
нечий нормален живот.

 

Все някога Бог ще ви съди.
Спрете! Нямате ли умора?!
Писна ми и ми се гади
от толкова евтини хора.

 

© Мануела Бъчварова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??