Sep 3, 2011, 10:48 PM

*** 

  Poetry » Love
826 0 2

Всичко започна с две имена

и с два въпроса.

Стените попиха на думите същността

и се разхождаха вълнения боси.

Ръката ми намери твоята длан -

чертаехме си време и пространство.

Нощта отхапа болката ми на жена,

в зениците ти пламък от свещта порасна.

И стана чудо. Белег от небе

с две думи върху нас се спусна.

Ний знаехме, от Вечността не се краде -

дори прашинката, полепнала по устните.

© Павлина Райкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??