Mar 31, 2017, 4:32 PM

* * * 

  Poetry » Other
358 0 0

Чрез песните изпети,

виждам своя живот,

като на кинолента,

в сърцето ми върви,

не ще тя спре,

дорде душата ми гори,

и тук ако ме питат,

аз ще им отговоря,

ако в сърцата ви човешки,

запомнен съм с любов,

не ще потъна в забрава,

ще се издигна в небето,

като капчица добро,

ще видя птичи полет,

зората как трепти,

и ще се надявам,

че някога обичани сме били.

© Никола Диманов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??