Dec 19, 2010, 3:21 PM

* * * 

  Poetry » East forms
803 0 23



сълза се хлъзна


разцепи черен камък


айсберг се разля



 

 

© Юлия Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??