Aug 14, 2009, 9:20 AM

* * * 

  Poetry » Phylosophy
1268 0 19

Чуден свят, изпълнен

с нежност и любов.

 

Чуден свят - идваш

от звездни далечини.

 

Чуден и омаен свят,

пълен с мечти.

 

В общото взел -

нежност и любов,

от най-високия връх

и той не е толкова далеч,

той е тук, в нашите сърца.

            Сърце,

преливащо в чудните

цветове на дъгата.

            Дъгата,

свързваща двата края,

земния и небесния -

свят в едно цяло.

           Едно цяло

дойде преди хиляди векове,

то е тук - в твоите ръце,

отвори широко очи

и погледни -

истината и любовта,

надеждата и красотата,

небесната любов и обич.

 

То е тук - в теб и около теб.

Събуди се - човеко!

 

92г.

           

 

© Сириус Надежда All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??