Как глупаво повярвах във това,
в което ти не ме излъга.
И крача тихо във нощта,
и търся те зад всеки ъгъл.
Нощта е пълна със тъга
и болката студа погълна;
как глупаво повярвах във това,
с което съм измамно пълна.
И крача тихо във нощта,
и търся те зад всеки ъгъл.
Как глупаво повярвах във това,
в което ти не ме излъга.
© Кат All rights reserved.