Aug 6, 2015, 8:43 PM

* * * 

  Poetry » Love
318 0 0

         

 

             * * *

 

Не ми звъни, когато

сам оставаш - 

така на никого не искам да

съм нужна.

Не ме приемай, мислейки

да заминаваш,

а аз отново да оставам

крайно чужда.

Не идвай просто, за да кажеш

сбогом

на глупаво-наивното момиче.

Знам вече, че без тебе

мога,

ами ти дали си спрял да ме

обичаш?

Потърси ме, ако искаш да си

с мене,

или ако просто си самотен

въпреки тълпата...

Ако трябвам ти да бъда

нощем, денем

даваща от моята любов

все още непозната...


                            ЦГ.

© Цветелина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??