Dec 26, 2019, 11:55 AM

Фалш 

  Poetry » Phylosophy, Other
430 2 2

ФАЛШ

 

Приказна нощ, тиха, 
пълна с вълшебства... 
Отрупани трапези,
пищни подаръци. 

Празни погледи,
клоуни усмихнати. 
Приятелства измислени. 

А там... Пустош...
Натежали обиди... 
Непотърсени истини...

Коледа е! 
Облечете си
„красивите“  дрехи... 
Празнувайте! 

В далечината босо дете
с оръфани дрехи... 
В ръката му... Нищо...
В очите... Сълзи! 

 

25. Декември 2019г.
©Екатерина Глухова

© Екатерина Глухова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??