От теб не искам нищо, разбери!
Любовта ти вече пукнат лев не струва.
Фалшив спектакъл, разруха и лъжи...
Кажи поне кое от тях си заслужава!?
От теб не искам даже и пари!
Сметката за тебе е безплатна...
Платих цената с глупави сълзи,
рестото - вземи си ги обратно...
От теб не искам думи - замълчи!
Не ми са нужни трикове и театри!
Вземи със тебе цирка и върви...
В сърцето ми за обич не остана място!
© Пламена Владимирова All rights reserved.