15.09.2016 г., 17:56 ч.

Фалшив спектакъл 

  Поезия » Любовна
256 0 3

От теб не искам нищо, разбери! 
Любовта ти вече пукнат лев не струва. 
Фалшив спектакъл, разруха и лъжи... 
Кажи поне кое от тях си заслужава!?

 

От теб не искам даже и пари! 
Сметката за тебе е безплатна... 
Платих цената с глупави сълзи, 
рестото - вземи си ги обратно... 

 

От теб не искам думи - замълчи! 
Не ми са нужни трикове и театри! 
Вземи със тебе цирка и върви... 
В сърцето ми за обич не остана място!

© Пламена Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??