Nov 22, 2015, 11:52 PM

Фалшива надежда 

  Poetry » Phylosophy
320 0 0

Фалшива надежда

 

Океана пресушете

и Слънцето махнете.

 

Жестоко ме поробете

и всяко щастие ми вземете.

 

На кръст ме разпънете

и жив ме погребете.

 

Но надежда само да не ми дадете,

защото, когато е фалшива, е непоносима!

© Галифрей Михайлов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??