Aug 4, 2006, 11:24 AM

фантазия 

  Poetry
660 0 1
Една прекрасна непозната
на снимката стои,
отблясъци от русите коси
с меланхолия в очите и блести.

Каква ли музика вълшебна
прихласната в душата и звучи,
къде ли спомена я носи,
а може стих, устата да шепти.

Една унесеност и зов за милост
в кафявите очи гори,
със безпомощните длани иска
тя сила някому да подари.

Галят звуците чаровни,
нейде я понасят със криле,
дали среднощен повей
при мен не ще я донесе.

© Марина Кавалова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??