Фатална
Като сбъдната мечта се появи
вълшебно любовта ми промени
Невероятно бе красива
и сексуално талантлива
Опасностите те привличаха
но всички адски те обичаха
Не ти пукаше че си фатална
ненормална и оригинална
Лудо винаги постъпваше
но успяваше и се измъкваше
Живота смело си живееше
и на съдбата си се смееше
Спри фатално да рискуваш
не разбра ли колко струваш
Цената стана адски скъпа
як адреналин и много мъка
Мечтите плахо се стопиха
последната надежда потопиха
Любовта без теб е друга
... нищо че си луда...
-intercontakt-
© Иво Христов All rights reserved.