10.11.2010 г., 10:14 ч.

Фатална 

  Поезия » Любовна
648 0 0

                    Фатална


Като сбъдната мечта се появи

вълшебно любовта ми промени

Невероятно бе красива

и сексуално талантлива


Опасностите те привличаха

но всички адски те обичаха

Не ти пукаше че си фатална

ненормална и оригинална


Лудо винаги постъпваше

но успяваше и се измъкваше

Живота смело си живееше

и на съдбата си се смееше


Спри фатално да рискуваш

не разбра ли колко струваш 

Цената стана адски скъпа

як адреналин и много мъка


Мечтите плахо се стопиха

последната надежда потопиха

Любовта без теб е друга

... нищо че си луда... 


             -intercontakt-

 

© Иво Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??