Nov 22, 2008, 9:17 AM

Фатална грешка 

  Poetry » Humour
544 0 0

Тази вечер оставяш ме сама
и си мислиш, че след теб  ще тръгна, а?
Ха-ха... не ме карай да се смея...!
Миличък... аз тепърва почвам да живея!
Хайде тръгвай! Само пречиш!
Но утре не идвай да ми хленчиш!
Гримът и токчетата... всичко да е на ниво!
Тази вечер ще се ходи на купон!
...
Влизам в дискотеката и к`во да видя?
Седиш на сепарето с няк`ва шаврантия.
Нагло гледаш ме и мислиш, че тъгувам?!
Сладък... така като ме гледаш... дали ревнувам?!

Сядам точно срещу теб и побесняваш...
О, любими, нали ти казах че ще страдаш!
Сервитьорът носи ми коктейл с бележка,
ти идваш и я късаш... каква фатална грешка!

Случайно охраната познавам, щраквам със ръчичка
и ти навън излиташ като волна птичка!
Мислиш ме за лесна? Пак не си разбрал!
Грешно мнение за мен си си създал!

© Ина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??