Jan 28, 2008, 9:56 AM

* * * 

  Poetry » Phylosophy
747 0 22

През мойте пръсти

           времето изтича -

                    не се завръща

                            никога назад.

 

И аз възкръсвам

            лека като птичка,

                       една и съща -

                            с дух богат и млад...

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??