Dec 28, 2017, 10:40 PM  

... 

  Poetry » Other
334 1 2

 

 

 

Животът е само за богатите. 
Няма милост за бедните – никаква.
Всичко което води до страдание 
в живота, не е от Бога.

 

 Животът е цирк в които се раждаш,
които нищо свято не ти дава.
В които растеш и в които изгаряш,
защо се случва си нямаш представа.

© Станислав Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??