28 дек. 2017 г., 22:40  

... 

  Поэзия » Другая
335 1 2

 

 

 

Животът е само за богатите. 
Няма милост за бедните – никаква.
Всичко което води до страдание 
в живота, не е от Бога.

 

 Животът е цирк в които се раждаш,
които нищо свято не ти дава.
В които растеш и в които изгаряш,
защо се случва си нямаш представа.

© Станислав Русев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??