Jun 26, 2007, 3:51 PM

* * * 

  Poetry
712 0 0
Стихотворението в мен напира
и не чака, а примира.
Теб си то избира,
другиго си не намира,
защото сърцето пулсира
и за тебе умира.  

© Мая Михайлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??