Sep 6, 2007, 8:21 AM

Филм 

  Poetry
834 0 0
 

Филм

Чернобелите ни кадри

се гонят упорито в луд галоп.

А някъде сред тази безизходна гонитба

прокрадва се спокойно

една усмивка - цветна и нахална.

Да спрем и да я проследим -

току виж, ако някой от нас успее да я хване,

с теб няма да се провалим напълно

като черно-бели продуценти.

 

© Теодора Пенева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??