Ако ти оближа нежно крачето
и погаделичкам стъпалцето фино,
ще ми разрешиш ли да цункам нослето,
както и да си довърша филма?
Кой е той ли? Как така и питаш?
В него двамата сме главните герои...
Централният си ти, сега разбираш,
а поддържащата роля си е моя!
Тъй де, ще поддържам тебе и сюжета -
Моля, угасете лампите в салона!
Нежно ме прегръщат двете ти крачета,
сред публиката вече ми е... даже панталона...
19.07.2019.
Георги Каменов
© Георги Каменов All rights reserved.
Благодаря, адаш, много провакативен коментар ми сложи, към това ми стихче, което си ми е на сърцето, защото...