Feb 20, 2020, 8:35 PM  

Обича ме, не ме обича 

  Poetry
722 5 17

“Обича ме или не ме обича”..?

играя си с малка маргаритка.

Ези - тура в невярност се засичат

И, може би, е време за почивка. 


Сега напред-назад кръжа в дома ти

(Аз нямам дом, така като помисля..)

И щом по други губил си ума си,

Аз нямам теб. И няма да те имам.

 

Напред-назад. Тъй както ти направи

Назад ти беше пътят за разходка.

Там, където страст по  вярност гази

Беше най - коварната посока.

 

"Обича ме или не ме обича?"

Аз вече свърших всички маргаритки.

Болка и невярност се пресичат

В утро на несбъднати усмивки. 

© Деница Гарелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??