May 24, 2007, 11:49 AM

FORZA MILAN !!! 

  Poetry
1490 0 7
Приказка с продължение е това.
Милан и Ливърпул са на финала сега!
Преди две години италианците сгрешиха
и Ливърпул се възползваха, и победиха.


Пътят към финала беше труден,
но Милан все напред вървеше!
И ето го големият финал,
за който всеки футболист е мечтал!

И гръмна Олимпийския стадион
от виковете: "Милан - шампион!".
Първи съдийски сигнал и започна мача -
при всеки опит за гол резервната скамейка подскача!!!

Рафаел Бенитез и Карло Анчелоти - големи треньори без съмнение,
но ще видим кой е с по-голямо търпение!
Ето го и първото по-сериозно нарушение,
Индзаги е зад топката и... гол - няма съмнение!

Във футбола победители и победени има,
но тази година в състава на Ливърпул сълзи ще има!
Мечтата на Италия осъществи се сега
и Милан вдигна Купата в нощта!!!

© Виктория All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??