Sep 7, 2013, 7:40 PM

Френските хареми 

  Poetry » Other
331 0 1

(цикъл „Забавно за известните”)

Посланикът на Турция в Париж
на празненство веднъж поканен бил
и в разговор с барон дьо Кавендиш
той доста остроумно споделил;

„Във Турция в харемите си ние
издържаме по няколко жени
и доста скъпо плащаме за тия
дарени от Аллаха благини!

А вие тук блестящо сте решили,
без разходи да правите, проблема,
защото, виждам, всеки настанил е
в дома си на приятеля харема!”

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??