Feb 25, 2017, 1:08 PM

Фузия 

  Poetry » Free verse
170 0 0

Отвсякъде затрупан с книги,
безплатни мисли в тролея
и червено вино в петък вечер,
моят свят е толкова различен 
от твоя, 
че ако ги слеем
ще се чуе мелодия,
която звучи ето така:
Бум!
 

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??