May 19, 2022, 6:57 AM

Гарата разделна за заблуди 

  Poetry
207 4 4

Животът се разбира на обратно

от начина, по който се живее.

Обреченост и грешки многократни

извират във душите, от безвремие.

 

Застанали на гарата разделна,

през тленното се мъчим да премостим.

Но липсващата вяра – безпределна

ни пречи … и оставаме си гости

 

в пределите на собствения смисъл,

обгърнат от измислените страсти.

А нужен е един неистов писък,

да скъса в нас заблудите за "щастие"!

© Данаил Таков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??