Jan 16, 2008, 9:41 AM

гатанка -11 

  Poetry » For kids
970 0 9

Отдалече иде.

Тънка снага вие,

покрай върбалака се крие.

Дълго пътува, додето

намери къде е морето.

Кой е това?

© Людмила Зарева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??