Jul 30, 2011, 11:14 PM

Генноинженерен патент 

  Poetry » Civilian
685 0 2

ГЕННОИНЖЕНЕРЕН ПАТЕНТ
По земното кълбо навред
признат е нашенският гений,
кръстосал гъз със слънчоглед...

© Васко Кабаиванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??