May 24, 2013, 1:01 PM  

Герберизъм 2 

  Poetry » Civilian
474 0 1

Бойко, лидерът, отхвърли мандата,

защото няма достатъчно депутата.

Генерале, сам си си виновен

кат тъпчеше народа, поробен

от монополи и крадци,

ти, от майсторите лъжци.

Не се свениш избори да фалшифицираш.

Затуй, народе, ти умираш.

Старите загиват, младите не раждат,

а Бойко трябва зад решетки да ограждат!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??