Гласът на Ангела
(На Ваня Костова)
С иконата на Св.Иван Рилски в ръка,
покланяш се и пееш твоите песни.
С усмивка пееш извират мелодии от душа,
излизат от теб , бликат текстове чудесни!
Когато пак запееш отново тъжна и сама,
песен красива изпята дълбоко от сърцето.
Събуждаш в мен любов и малко тъга,
защото събуждаш в мен, мъжа а и детето.
Гласът ти ангелски отново прозвуча,
и хората обичат го от сърце и от душа!
Когато пееш песните си навяваш тъга,
песни за приятелите и за любовта.
Сега ти пееш пак високо от небето,
достигат пак твойте песни до сърцето.
Здравей, как си приятелю?- част от песента.
Добре съм, за теб мисля с малко тъга!
© Валентин Миленов All rights reserved.