Помниш ли, когато ме целуна?
Обясняваше ми се в любов,
а днес те виждам с друга повлекана,
да ù кажеш "Обичам те" готов.
Казваше, че съм единствена,
но просто лъгал си ме ти.
Истината бе една, аз в тебе бях влюбена.
Поигра си със сърцето ми, забавно ти беше, нали?
Но ето - аз пораснах, поумнях,
а ти си остана един самотен глупак...
P.S. Това е първото мое "произведение", което публикувам, и е по истински случай... и се надявам да ви хареса.
© Емили Петрова All rights reserved.
И поздравления за смелостта, все пак глупака си е глупак.Дано да поумнее и осъзнае какво е загубил, а именно теб!
Успех с другите творби!