Глутница от псета подивели
джавкат се като, кутрета смели
кой от кой по-хубав и лукав –
туй е родният балкански нрав
Глутница от псета пощурели,
лаещи по всичко, дето не е с тях,
ръфат се като хиени огладнели
за останките от скелета на нашата държава.
Глутница от псета баджанаци
правят партии да лапнат всичко, що е без нотариати
не остана нищо в таз държава... за народа.
Мутрите ни – много и ни мож' да ги нахраним, даже и в затвора.
© Борислав тодоров All rights reserved.