Не говори!
Когато не усещаш,
а думите са празни и сковани
и като залък сух във гърлото ти спират,
лъжливи, лицемерни, неразбрани!
Не ме прегръщай със ръце от тръни!
Прегръдката ти болка причинява,
по тялото ми прави живи рани,
не искат да зараснат и остават!
Не ме целувай със студени устни!
Измръзвам от студа, струящ от тебе!
Не се преструвай! Знам, че си безчувствен!
Но още нямаш смелост... искаш време!
Върви си!
И недей ме съжалява!
Така се чувствам смазана и жалка.
Вземи лъжите си и заминавай!
Вероятността да ти простя е... малка!
Отивай си!
За теб съм вече чужда!
Вратата затвори! Не се обръщай!
Такава обич днес не ми е нужна!
Аз моля те, върви... Не се завръщай!
© Радка Горанова All rights reserved.
Приятен ден Ви пожелавам!