Oct 21, 2010, 4:39 PM

Горчиво-сладък 

  Poetry » Love
417 0 0

От горчиво-сладкия сок
не ще отпия вече.
Изтече неговият срок,
ще си бъда пак самотно аз човече.

Но недей ме ти мисли,
не казвам, че ще ми е зле.
Най-вероятно и ти
да се замислиш е добре.

По-скоро на грехота и страст
душа си ще отдам,
отколкото от тази напаст
пак и пак да страдам.

© Борислав Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??