Oct 14, 2012, 3:01 PM

Горе главата 

  Poetry » Other
812 0 1

Понякога дори е достатъчна само
искряща усмивка от детско лице.
И в някоя вечер на някое рамо
глава да опреш, да протегнеш ръце.

 

Понякога, когато загубиш надежда,
когато мрачни мисли те обгърнат.
Тогава с магия някой те отвежда,
очите ти - нов свят да зърнат.

 

Както слънчевият лъч изгрява
и в най-облачния мрачен ден.
И кокичето път си проправя
през снежна покривка-пролетен ден.

 

Вдигни очи и продължи да се бориш,
да търсиш светлина и надежда напред.
Не се отказвай всеки път, като видиш,
че крайната цел е далече от теб.

© Даниела Илчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??