Dec 2, 2014, 8:20 PM

Горещ Шоколад 

  Poetry » Love
484 0 1

Студено е 
Есента е към края си 
А аз съм в кварталното кафене 
Пиейки горещ шоколад
В компанията на тефтерчето си
Което назовавам инкубатор
Докато от остарелите тонколони
Звучи Purple Haze на Jimi Hendrix
Мисля си за това, как
Не беше отдавна, когато
Пак бях на това място
Само че не бях сам, а с теб
Тогава си взех студена бира
А ти - нескафе три в едно 
Говорихме си и изведнъж 
Ти ми каза, че не слушаш
И не понасяш рок музиката
Това беше едно от нещата
По които се различавахме
И което оказа влияние
Впоследствие върху нас
Навярно беше въпрос на време 
За последния ни Communication Breakdown
И в една петък вечер той дойде 
А ти очаквано...си отиде
***
В края на октомври
На човек не му остава
Нищо друго, освен 
Да пие горещ шоколад
След като няма жена
Която да го сгрее.

© Напълно Непознат All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Иха! Jimi Hendrix...
    Това ли е всичко, което можеш...
    Хубаво е, че отстояваш вкуса си за музика..
    Малко останахме.
    А колкото до шоколада,
    той не е претенциозен.
    Знам,че винаги е
    готов за малко блус.
Random works
: ??:??