Горещо е сърцето ми, горещо...
Избухва в плам при всяка нова среща.
Камбанен звън бие лудо в гърдите,
огнен залез грее дълго в мечтите.
Горещи са ръцете ми, горещи...
Запалват всяка част от тялото ти лесно.
Сърца милеят за любовна среща,
устни сливат се с копнежност нежна.
Горещи са телата ни, горещи...
Потръпват те от допир безметежен.
Нощта препуска в галоп ненужен,
обгърнала ни само в трепет теменужен.
© Пламена Владимирова All rights reserved.