31.05.2017 г., 0:09 ч.

Горещо... 

  Поезия » Любовна, Еротична
612 1 5

Горещо е сърцето ми, горещо...
Избухва в плам при всяка нова среща. 
Камбанен звън бие лудо в гърдите, 
огнен залез грее дълго в мечтите. 

 

Горещи са ръцете ми, горещи... 
Запалват всяка част от тялото ти лесно.
Сърца милеят за любовна среща, 
устни сливат се с копнежност нежна. 

 

Горещи са телата ни, горещи... 
Потръпват те от допир безметежен. 
Нощта препуска в галоп ненужен, 
обгърнала ни само в трепет теменужен.

© Пламена Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??